Browse By

Alt Hvad Der er Værd at Vide om Hættetrøjer

Hættetrøje

En hængetrøje er egentligt bare en sweatshirt, med en hætte fastgjort til den, og den anses for tiden for værende et grundlæggende element i en modebevidst person garderobe. Hættetrøjen er et stykke tøj, der oprindeligt gik hen og blevet klassificeret som et stykke vigtigt sportstøj, men som i dag er en af de nyeste og mest moderne ting, der kommer ud af de populære designers linier. Her behøver vi nok ikke at sige, at de nye designer-versioner af den populære hættetrøje, selvfølgelig også kommer med et lidt andet tal på prisskiltet.

Alle elsker en god Wood wood hættetrøje, og der er folk der næsten ikke går i andet. De største fans er normalt i den lave ende af aldersskalaen, og producenter af sweatshirts fokuserer generelt på de at sælge tøjet i de større byer. De første der begyndte at bære hættetrøjer i stor stil var rappere, der ønskede at opnå et truende udseende. I dag har alle modebevidste unge en hættetrøje, og det er en vigtig del af deres mode. Hvis du leder efter mærkevarer, skal du overveje designs fra fra BAPE, Christian Audigier og selvfølgelig Wood Wood. Disse mærker er eksperter i at fremstille tøj der fremmer ens individualitet, og de lægger hjerte og sjæl i hvert stykke tøj de designer.

Hættetrøjer er ikke kun for mænd. Markedet har de seneste udvidet sig til, også at omfatte kvinder. Modedesignerne har formået at sætte et feminint twist på dette populære stykke tøj. Hættetrøjen er altså ikke længere et kedeligt stykke tøj, der udelukkende har en praktisk brug. De kvindelige hættetrøjer tager højde for kvindens form og ramme. For at opnå et mere urban udseende, er det bedst at sammensætte disse moderne hættetrøjer med et trendy par jeans og nogle stilfulde sneakers.

Du behøver ikke at elske urban chic for at bære en hættetrøje. Skateboardere og surfere har også længe været store fans af hættetrøjen, og den har været populær i disse subkulturer længe før hættetrøjen begyndte at slå igennem i den generelle moderverden. Du vil nok kunne bemærke, at de er iført deres foretrukne mærke, når de hænger ud på stranden eller på ramperne. Hvis du nogensinde har samlet et blad op omkring surfing eller skateboarding i en magasin oversigt, vil du også have lagt mærke til, at stort set alle har en hættetrøje på. Hvis du selv lever sådan en livsttil, eller overvejer det, så skal du kigge på de store sportslige mærker som Hurley, Element og Billabong for at finde den perfekte hættetrøje. Den slags trøjer vil give dig en følelse af stil, men i dette tilfælde er der også et praktisk element, som eksempelvis at beskytte surferne mod de kolde morgenbølger.

Der er nogen der føler, at det ikke giver mening, at bruge mange penge på en designer-hættetrøje, når nu man kan få sweatshirts med hætter meget billigere. Men her skal man huske på, at de bedste hættetrøjer er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer og at de har et specielt design, der kan gøre rigtigt meget for at kommunikere dine værdier og din personlighed ud, til folk omkring dig.