Browse By

Spil fodbold på eliteplan hjemme i stuen

Fodbold er en hel verden for sig. Det er sundt at spille fodbold. Der er masser af god motion at hente, og masser af hyggeligt socialt samvær. Der er mange, der elsker at gå til fodbold, og det er jo herligt. Men der er også en meget stor del af denne verden, som består af personer, der sjældent, hvis nogensinde, har et par fodboldstøvler på. De holder til i sofaer og lænestole rundt omkring i hjemmene, hvor de dyrker deres sport, med øl, cola og en god burger med pomfritter.

Og så er der en tredje kategori. Dem, der spiller fifa 22 på konsollen, enten med vennerne eller solo. Her er tale om en gruppe mennesker, der er lige så engagerede som de andre. Som måske også følger med i medierne, når der er nyt om spillerne, eller de seneste kampe. Og med fifa 22 er der minsandten også tale om en sport i sig selv, nemlig e-sport, hvor man kan blive mester, blot ved at bruge sit kloge hoved, og være lynhurtig på fingrene. At spille fifa 22 er super underholdning.

Et spil med mange år på bagen

Det første fifa-spil kom tilbage i 1994. Det er godt nok et stykke tid siden. Og der er også sket en masse med spillet siden de tidlige dage. Der er nye spiltyper, forskellige strategier og målmændene er blevet meget mere pålidelige. Det er et af det bedst sælgende konsolspil nogensinde, for det er rasende populært. Og med de nye features i fifa 22 er der ikke udsigt til at succesen aftager, tværtimod. Meget tyder på, at denne version bliver endnu et gigantisk hit for AE, som står bag konceptet.

Få fat i fifa 22 online

Der er fifa 22 spil til alle konsoller hos coolshop.dk. Om du har X-box, Playstation eller Nintendo Switch, så er der en version af dette super spændende fodboldspil til dig. Der er mange timers god underholdning for dig og dine venner i dette spil, som tilsyneladende aldrig går af mode. Boldspillene er kommet for at blive, også i e-sporten.