Browse By

Sådan får du liv i haven

Haven

Er din have kedelig og trænger den til kærlighed? Dette kan enten være i form af farver eller møbler. Trænger du til et nyt havebord eller bør du investere i en fatboy hængekøje, der gør haven mere stilfuld?

Til at få liv i haven har du egentligt ikke brug for så meget. Det handler om at gøre haven frisk igen. Først og fremmest bør du kigge ud og se, hvad er det, der gør haven kedelig? Er det dine gamle møbler? Er det manglen på møbler? Eller er det de døde planter, som har været stående i flere måneder nu?

Når du så har fundet ud af, hvad der gør haven kedelig, så kan du fjerne det og erstatte det med noget nyt. Dette kan f.eks. være nye planter og blomster. Blomster giver haven en del liv og blomster er med til at vise at du tager dig af din have og bruger tid på den. Blomster vokser oftest ikke om vinteren, det er derfor bedst at begynde at dyrke planter og blomster omkring foråret. Desuden kan begynde at tømme haven for ukrudt og lignende. Disse giver haven et meget rodet look og fylder en del i jorden.

I din have kan du også stille et springvand op eller lignende, der gør haven mere luksuriøst. Et springvand behøver du ikke stille op året rundt, men kun når du får brug for det.

Derefter har vi møbler. Møbler er nok det vigtigste, når det kommer til en fin have. Oftest har man et havebord og nogle tilhørende stole stående i haven. Havebordet bestemmer du helt selv i størrelsen. Skal du bruge haven til at spise ude med familien kan du sagtens investere i et langt havebord, hvorimod hvis du næppe skal bruge bordet, så kan du købe et lille havebord med tilhørende stole. Det er en god idé at købe et havebord i andet end træ, da træ oftest slider hurtigt med regn og lignende. Derfor er et havebord, som f.eks. træ eller glas mere holdbart.

Derefter kan du også investere i ekstra møbler. Dette kan f.eks. være en hængekøje. En fatboy hængekøje, er en luksus hængekøje, der gør luren fantastisk i haven. EN hængekøje kan du hænge op om sommeren, hvor du kan ligge og tage en lur, eller ligge og nyde vejret. Der findes mange hængekøjer, men en af de gode, er en fatboy hængekøje. En fatboy hængekøje er desuden stor nok, så nærmest hele familien kan slappes af. Du kan entenn købe en brugt en af slagsen på den blå avis, eller købe en helt ny en. Fatboy hængekøjen er fremstillet af kraftigt, bævernylon og har en vandafvisende UV-resistent overflade. Køjen kommer desuden også med sit eget stativ, så du ikke skal hænge den mellem to træer.