Browse By

På denne måde behøver du aldrig forlade dit hjem igen

Du vågner i trygge omgivelser i din dejlig varme seng. Det er en mørk morgenstund. Månen er helt rund og skinner, men du kan kun skimte den igennem en lille åbning i persiennerne… Du længes efter at mærke den friske luft og morgenduggen falde om dig, men tanken om at forlade dit hjem er ikke i høj kurs. Du drømmer dig langt væk fra hverdagens opgaver og tænker på sidste gang, du var afsted og nød udsigten af månen i dens fulde hvide skær, solopgangen i det fjerne og den friske luft, som omfavnede dig under stjernehimlen. Hvornår skal du afsted igen? Det skal du nu. Grib chancen. Et telt er dit lille hjem, når du er på farten. Lev livet i fulde drag og nyd de små værdifulde øjeblikke, hvor du ikke behøver forlade dit hjem nogensinde igen men samtidig kan opleve alt det, du elsker allermest.

Lad dine bekymringer ligge og start dit eventyr i dag

Kærlighed for naturen, kærlighed på farten, kærlighed i dit liv. Inden du tager afsted, skal du vurdere, om du ønsker oplevelsen alene, med en ven, et familiemedlem eller måske en partner. Det kan være, du ønsker at dele oplevelsen med én bestemt person, her vil det klart være en fordel at købe et større telt med plads til flere, så i ikke skal mase jer sammen på ganske få kvadratmeter i jeres transportable hjem. Måske ønsker du at tage af sted alene, finde dig selv, dine indre værdier og opleve det hele på egen hånd. Det er helt op til dig selv, men det er værd at overveje det hele, inden du investerer i udstyr til turen. Det er værd at  overveje, hvor meget du ønsker at opholde dig i hjemmet, når du er afsted. Der kan opstå vejrforhold, der træffer afgørelsen for dig, men er dit transportable hjem oprindelig tiltænkt blot til at sove i eller vil du til tider sætte pris på at kunne holde en hyggelig spilleaften indendørs?

Oplevelser i Amazona, Sahara eller en tredje destination? 

Opskriften på en helt perfekt oplevelse starter længe før du overhovedet har forladt huset. Når du er afsted på farten, oplever du oftest helt unikke og inspirerende øjeblikke, så hvorfor skal dit transportable hjem ikke også være helt unikt?  Selvfølgelig skal det det! Derfor er det vigtigt, at du køber det helt rigtige, både med hensyn til valg af materialer, størrelse og tilbehør hertil. Ved valg af materialer skal du overveje vandsøjletrykket. Skal du trekke gennem meget fugtige områder med høj risiko for regn, er det selvfølgelig en fordel at investere i et telt, som indeholder et meget højt vandsøjletryk, så det kan holde mest mulig vand ude. Dette er ikke super nødvendigt at have med i overvejelserne af købet, hvis du ønsker at trekke / rejse i områder, hvor fugtigheden er minimal og regn er en sjældenhed. Desuden skal du vurdere, hvorvidt du ønsker, at materialet skal være af bomuld eller måske plastik? Disse faktorer påvirker blandt andet vægten og holdbarheden.

En gennemtænkt strategi hjemmefra, det helt rigtige udstyr, de helt rigtige deltagere, så kan turen kun blive et fantastisk eventyr, som du vil mindes og tænke tilbage på i rigtige mange år. Planlæg i dag, rejs i morgen og gem minderne resten af livet. Til sidst i livet fortryder vi kun de drømme, vi ikke forfulgte.