Browse By

Opdag Silkeborg – Fantastiske oplevelser på forskellige budgetter

Golf

Selvom Århus i 2017 er kulturhovedstad i Europa, så har resten af Jylland stadigvæk mængder af spændende oplevelser at byde på. Særligt i det midtjyske har vi som nation rigtig meget godt at byde på, så hvorfor ikke tage til Silkeborg og nyde naturskønne omgivelser og oplevelser? Vi har her samlet en række gode råd og tips til forskellige oplevelser i Silkeborg og omegn til forskellige budgetter. Her findes både muligheder for golfophold, sejlture på Gudenåen og sjove labyrinter.

AQUA Aquarium og Dyrepark

Har du børnene med, så er det helt oplagt at slå et smut forbi en af Danmarks hyggeligste dyreparker. AQUA er udstyret med massevis af spændende dyr både til lands og til vands, og har du børnene med på ferie vil de helt sikkert elske at suse rundt mellem de mange dyr og opleve deres fantastiske verden. Der er daglige fodringer og såmænd også mulighed for overnatninger hos dyrene i AQUA – og det hele til penge hvor de fleste kan være med.

Kanotur på Gudenåen

Her rammer vi lige ned i hvad det virkelig er Silkeborg kan. Dette er dansk natur når den er bedst. Gudenåen som snor sig gennem det midtjyske landskab ses allerbedst til vands. Hvad end du er på tur med kæresten, gutterne eller med hele familien kan vi varmt anbefale en kanotur på Danmarks længste vandløb der strækker sig over rundt regnet 150 kilometer. Tag teltet med i kanoen og overnat på de mange camping- og teltpladser langs ruten i vælger. Kun fantasien sætter grænser for hvor hyggeligt det kan blive og pengepungen bliver ikke hårdt ramt.

Golfophold

Er du til golf har man i Silkeborg og omegn også mulighed for at få sig nogle dejlige oplevelser med det. Hos Silkeborg Ry Golfklub er der både muligheder for bare få et slag golf, eller endda tage på golfophold, så du virkelig har tid til at dyrke din hobby i fred og ro. Synes du ikke at de 18 huller gik ligeså godt som du havde håbet på, så er der også mulighed for forbedre arsenalet af køller og andet golfudstyr i shoppen der findes ved siden af banerne. Alt dette forudsætter selvfølgelig at man har en interesse for golf, men gælder det for dig, så er der rige muligheder for at få en dejlig oplevelse med masser af det!

Legoland

En gammel dansk klassiker, som de fleste af os danskere kender til. Det er der dog en grund til. En af Skandinaviens allermest spændende forlystelsesparker, hvor man også for en ekstra skilling kan komme til at sove i tema rum designet efter lige netop det LEGO, som hitter mest hos børnene for tiden. Hvad end det gælder overnatninger eller en endagstur, så bliver det ikke meget sjovere end Legoland. Kun en times kørsel fra Silkeborg centrum er det helt klart en afstikker værd.

Labyrinthia

En mere glemt oplevelsesperle er til gengæld labyrinten Labyrinthia, som findes lidt udenfor Silkeborg. I den mere billige prisklasse end Legoland kan du og familien få masser af tid til at gå i denne gigantiske labyrint, der nok skal sætte både mor, far og børn på en gevaldig prøve! Helt klart et besøg værd, og en god mulighed for at få brændt noget krudt af i løbet af dagen.