Browse By

Kvinders Sko – Så Meget Mere end Fodtøj!

De største mode-bommerter for de ellers modebevidste danske kvinder ligger i det Tøj til kvinder de overser og undervurderer som modeartikler. Specielt sko har det med at ligge i dette område.

Det kommer bag på mig gang på gang! Der er tonsvis af forskellige stilarter når det kommer til sko til kvinder! Nogle kvinder er afhængige (“sko junkies”) nok til at have et skab fuld af sko. Andre fokuserer kun på komfort og at skoene skal være praktiske. Den ene ekstrem er ikke bedre end den anden, men hemmeligheden ligger i en balance imellem de to. Enhver kvinde bør eje mindst ét par af type sko, så hun er klar til enhver situation.

Sandaler

Dette kan omfatte klipklapper og komfortable sandaler. Du kan eje så mange par sandaler som du vil, så længe du også har andre stilarter i din garderobe.

Sneakers

Sneakers er en anden vigtig form for sko til kvinder, da de er behagelige at gå i, og kan bæres i stort set al slags vejr. Enhver kvinde bør eje et par sneakers.

Arbejdssko

I de fleste tilfælde kan sneakers også bruges som arbejdssko, men det afhænger af, hvor du arbejder, og hvad du laver i løbet af en arbejdsdag. Hvis der er brug for separate arbejdssko, handler det om at finde en behagelig skoform der passer til retningslinjerne for din arbejdsplads. Gå ikke på kompromis med komforten her.

Støvler

Du kan eje et par regnstøvler, et par knæhøje plateau støvler fra Alberto Fasciani, og et par vandrestøvler hvis du er den eventyrlystne type. Vælg støvler, der passer til din livsstil, og sørg for, at du har mindst to par støvler tilgængelige skabet.

Højhælede

Hvis du har nikket genkendende til alle skotyper nævnt ovenfor, og klapper dig selv på skulderen over at være dækket godt ind, så er der altså stadig risiko for at være helt galt på den.

Hvis du ejer alt ovenstående, men ikke har en god samling højhælede sko, så snyder du virkelig dig selv!

Den vigtigste sko enhver kvinde bør eje, er et par ultra sexede sko. Stilletter er et krav til enhver garderobe. Stilettesko kan lyde skræmmende, og måske synes du ikke du har noget tøj i garderoben der kan gå sammen med stilletter.

 

Men stilletter er tværtimod dit hemmelige våben, der kan få hvad som helst andet du har til at se ekstra flot og prangende ud.

Hvis du ikke tror på det, så prøv det af. Prøv udskifte dine klipklapper, sandaler eller sneakers med et sexet par sko (gerne stilletter) og se hvor fantastisk du ser ud i dit yndlingspar af komfortable jeans og en simpel t-shirt eller top.

Det vil gå op for dig, at et par sexede sko kan ændre hele oplevelsen af et sæt tøj.