Browse By

Køb den gode hvidvin til fordelagtige priser online

Med de senere års introduktion af kødfrie dage og vegetariske retter i danskernes spisevaner, er det traditionelle glas rødvin til aftensmaden ofte afløst af god hvidvin. Hvidvin har traditionelt været noget, man drak til forretterne, men den går også fremragende til de kødfrie vegetarretter, der ikke er så fede i smagen. Det giver en helt ny form for nydelse ved middagsbordet. Man får stadig glæden af et godt glas vin, men der kommer nye smagsindtryk ind over.

Og glæden ved god hvidvin er til at tage at føle på, hvis man ser på forbruget. Det er også helt på sin plads, at disse skønne vine får den opmærksomhed, som de fortjener. God hvidvin er kilde til stor glæde hos vinelskere verden over. Og der findes et hav af forskellige mærker at vælge imellem, så der er meget at gå på opdagelse i, og mange nye smagsoplevelser i vente hos dem, der kaster sig ud i glæden ved god hvidvin. Ikke bare til mad, men også til ren nydelse.

De grønne druer

Især Italien, Frankrig og Tyskland er kendte for deres produktion af hvidvin. Den tyske Riesling er kendt over hele verden som en af de absolut bedste vine, fremstillet af de grønne druer. Den måske mest elskede Chardonnay produceres dog over hele verden, og nydes ofte på fortovscafeer og i haverne om sommeren. Det gælder for hvidvin, at den altid bør nydes afkølet, og et glas kølig hvidvin, på en hed dag, er noget af det mest læskende, man kan tænke sig.

Glæd dig selv og en god ven med et glas på altanen på en lun sommeraften, og nyd den skønne smag af de grønne druers saft. Det er nydelse og velbehag for alle elskere af god vin.

Køb de skønne vine på nettet

Siden 1964 har folkene bag supervin.dk beskæftiget sig med import af vin. Det har givet en masse kontakter og erfaring, som kommer kunderne til gode. Priserne kan holdes nede, fordi der købes store partier ad gangen. Tag et kig ind i webshoppen og se det for dig selv.