Browse By

Gå til hånde med gode handsker

På hospitalerne skal personalet bruge engangshandsker mange gange dagligt, for at undgå smitte. Det er afgørende vigtigt for hele vores sundhedssystem at smitte ikke spredes fra patient til patient via hænderne. En guldsmed har handsker på for ikke at ridse og fedte de fine ting, han arbejder med. Handsker er vigtige i nogle fag. Hvis man arbejder inden for byggeri eller lager og andre fag, hvor løft og kontakt med grove genstande, skal der også bruges handsker.

Man kan få arbejdshandsker til en lang række formål. Og man bruger ikke arbejdshandsker for sjov. Det kan være hårdt for både hud og led, hvis man arbejder med ubeskyttede hænder. Man kan simpelthen få skader af ikke at bruge arbejdshandsker. Skader som kan gøre en uarbejdsdygtig i lange perioder. Derfor bør man tage det alvorligt, når man anbefales at bruge dem. De er en del af arbejdstøjet for det arbejdende folk.

Sikrere greb

Der er arbejdshandsker til mange forskellige formål. Et af formålene kan være at få et mere fast og sikkert greb om de ting man løfter rundt på. Klæbrig gummibelægning sørger for at materialerne ikke glider ud af hånden på en, når man bærer dem fra et sted til et andet. Her er det ikke bare beskyttelsen af dine hænder det drejer sig om, men lige så meget de ting, du arbejder med.

Hos Stark kan du finde arbejdshandsker til lige præcis det formål, de skal bruges til. De fås i alle størrelser. Sørg for at få den rigtige størrelse og den rigtige model. Det er vigtigt at både tøj og handsker passer, når man skal arbejde. Giv dig altid god tid til at finde det rigtige.

Bløde hænder er sejt

De færreste synes det er charmerende at trykke en hånd med ru og hård hud. Hvis man skal stryge sin kæreste eller sit barn på kinden, så vil de altid helst stryges af en blød og nænsom hånd. Den må gerne være stærk, men ikke ru og barket. Det seje er at have bløde hænder selvom man arbejder med dem til daglig. Også her er arbejdshandsker vigtige.