Browse By

Få Påskeliljer med gule trompetblomster online

Den danske vinter er lang og våd, kold og blæsende. Vi holder os inden døre det meste af tiden, og underholder os med sysler, der passer til. Vi streamer serier og spiller spil, og der er også folk, der bager og læser bøger. Når vinteren endelig synger på sidste vers, så kommer tiden, hvor man kan købe flotte forårsplanter til krukkerne og potterne inde og ude. Et forskud på det forår vi alle har gået og ventet på. Så kan en tur i havecenteret give nyt mod og håb til os alle.

En krukke med påskeliljer ude ved hoveddøren er vel noget af det flotteste, der kan byde gæster velkommen til vores hjem i denne tid. Påskeliljer er altid en succes. Man kan ikke undgå at blive glad, når man ser de gule trompetbloster trone på toppen af de elegante grønne stængler, flankeret af de slanke lysegrønne blade. Påskeliljer er statelige blomster, men på ingen måde snobbede. De har en uskyld og ligefrem over sig, selvom de ligner noget himlen har sendt.

Gode løg til haven

Sådan en krukke med påskeliljer kan holde længe og pynte godt op, både ude og inde. Og når blomsterne er visnet, så er det alle tiders gode ide at plante dem ud i haven. Så vi de nemlig komme igen til næste år, og sprede lys og glæde endnu engang, og sådan vil det fortsætte år efter år. Og der er mange forskellige sorter af påskeliljer. Bridal Crown er en af de mest populære. Den er også fantastisk med sine bleggule, fyldte blomster og sin vidunderlige duft. Man kan sagtens have sådan en stående både ude og inde.

En webshop med narcisser

Påskeliljer kommer fra narcissus-familien. I samme familie finder man pinseliljerne, der ikke har helt så lange trompeter og er lysere i farven. De kommer lidt senere, men er lige så smukke og skønne at have stående. Og dem kan man også med stort held plante ud i haven efter afblomstring. Hos plantorama.dk kan man finde mange forskellige sorter, som man kan pynte hjemmet og havegangen op med.