Browse By

Få lavet en billig tilstandsrapport når du skal sælge din bolig

Der er mange dokumenter, der skal udfylde og meget jura, der skal være på plads, hvis man skal sælge sin bolig. Noget er lovpligtigt og andet er frivilligt, men hvis man gerne vil finde en køber, så er det vigtigt, at man skaber overskuelighed og gennemsigtighed om det, man vil sælge. Tryghed og vished er afgørende faktorer for køber, hvis han eller hun skal skrive under på en købskontrakt. Hvis man kontakter en byggesagkyndig, så kan man få hjælp til en stor del af det.

Hvis man vil have en billig tilstandsrapport, så kan man vælge en af pakkeløsningerne, som tilbydes hos botjek.dk. En billig tilstandsrapport er ikke ringere, bare fordi den koster mindre. Men bestiller man den sammen med andre ydelser, i en pakkeløsning, så kan man måske være heldig at få lidt rabat. Hvis man skal sælge sin bolig, så er det alligevel lovpligtigt, at man får lavet en energimærkning af boligen. Et eleftersyn er lovpligtigt ved salg af andelsboliger. Tilstandsrapporten er ikke lovpligtig, men har mange fordele for både køber og sælger. Man kan samle det hele i en pakke hos botjek.dk.

Fordele ved tilstandsrapporter

Med en billig tilstandsrapport kan man, som sælger, komme køber i møde, ved at få gennemgået boligen af en uvildig byggesagkyndig, der kan prissætte boligen og samtidigt gøre opmærksom på mangler og fejl, og anvise muligheder for forbedringer, og lave prisoverslag over disse. Og samtidigt kan en billig tilstandsrapport være en del af løsningen, hvis man ønsker at blive friholdt for ansvar for mangler og fejl i op til ti år efter handlens indgåelse. Der er altså noget at vinde for begge parter i handelen, hvis man har en billig tilstandsrapport inde over.

Tag nemt kontakt

Hos botjek.dk kan man udfylde en simpel formular og indsende. Inden for 24 timer vil man blive kontaktet med henblik på en aftale om besigtigelse af boligen. Når den byggesagkyndige har været på besøg, går der højst 48 timer, inden man har sin tilstandsrapport i hånden. Det er hurtigt, og det er billigt, når man arbejder effektivt.