Browse By

De billigste modeller – Mercedes eller BMW

BMW-brugt

BMW og Mercedes er to af de dyrere mærker på bilmarkedet. Til gengæld har de også ry for at være nogle af de bedste og mest stilede biler at køre i. Desværre er det ikke alle der har råd til de dyreste modeller som hvert mærke tilbyder, men vi forsøger her at give to billige bud på BMW og Mercedes-biler, som hører til i den billigere ende af skalaen.

BMW Serie 1 Hatchback

Selvom der prismæssigt er langt op til de allermest fornemme BMW-klasser, så er der som regel altid meget bil at komme efter med en BMW. Bilerne har et rygte for altid at være i besiddelse af stærke motorer og stilet design og dette gælder i forhold til klassen også for en BMW Serie 1 Hatchback. Bilen er som de fleste BMW’er baghjulsdrevet og giver dig en fortræffelig køreglæde, der ikke overgås af mange andre. Dette vejer heldigvis også op for mindre heldige detaljer, såsom at der faktisk ikke er ret god plads på bagsæderne i bilen. Dette kan være en udfordring.  når svigermekanikken skal med på tur. Ren æstetisk fejler bilen intet og der er selvfølgelig udformet et stilet design, som giver dig fornemmelsen af at være i besiddelse af ægte tysk kram. Det skal nævnes at bilen har en stærk og kraftfuld motor, men at den til gengæld også kan være dyr i brændstof. Samtidigt kan visse rivalers modeller fås til billigere penge i denne klasse, men der kan jo være penge at spare hvis du overvejer en brugt BMW lige nu.

Mercedes A-klasse Hatchback

Også hos Mercedes er en af de billigste veje til et ejerskab af en model af det tyske mærke en Hatchback. Selvom bilen langt fra ser ud som en S-klasse Coupe, så er der stadigvæk rigtigt meget bil at få for mindre penge. I modsætning til BMW’en så er bilen særdeles økonomisk at køre i og er du en miljøbevidst forbruger, så er der også CO2 at spare ved et køb af denne bil. Der er dog også ligheder med BMW’s pendant. Pladsen bagi er ikke noget at råbe hurra for og der er lidt lavt til loftet. Dog er der som i så mange andre Mercedes-biler så meget komfort i køreoplevelsen, at det vejer fejl i småtingsafdelingen op. Derudover kan det nævnes at Mercedes’ æstetik i nogens smag ikke er ligeså stilfuld og ren som BMW’s. For nogle lugter Mercedes’ design mere af morfar og gammel mand end af power og cool bil. Det er jo dog en helt subjektiv vurdering og rent komfortmæssigt er der ikke mange som når op i nærheden af Mercedes – og de moderne miljøbevidste købere vil juble over brændstofforbruget. Bilen er desuden forsynet med teknologi og sikkerhedsudstyr i ekstraordinær høj klasse. Ved køb af brugt bil kan man spare penge, mens Mercedes leasing tilbyder alternative løsninger, som også kan spare dig penge.