Browse By

De bedste trin til at finde den rette bil til dig

Leder du efter en ny bil, men har svært ved at finde den rette bil, der passer til dine behov. Ved du ikke om du skal gå efter en Renault Talisman eller en Renault Kadjar? Eller måske har du helt andre tanker? Du får her nemme tips til, hvordan du finder den perfekte bil.

Fastslå dine behov

Hvad har du egentligt brug for og hvad forventer du af en bil? Nogle af os ønsker en bil, der holder i flere år mens andre vil nøjes med en weekendbil, der larmer og har fuld gas på motoren. Hvis du har brug for en bil til dagligt brug kan du stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvor mange passagerer skal jeg have med?
  • Hvor meget kører jeg og hvor? Kører jeg oftest på motorvej, landevej eller i byen?
  • Er dit brændstof forbrug vigtigt for dig og går du op i miljøet?
  • Hvad er dine ”must-have” egenskaber? Ønsker du parkeringssensorer, bluetooth, en stor baggage eller andet, f.eks. automatgear?
  • Skal du bruge børnesæder?

Sæt et budget

Når du har fundet dine behov er det en god idé at sætte dit budget. Vil du ikke bruge mere end 100.000 kr. skal du nok have en lille bil, men skal du op på 200.000 kr. kan du sagtens nøjes med en Renault Talisman, der opfylder de fleste krav.

Du kan f.eks. finansiere din bil og beregne, hvor meget du har råd til at betale hver måned inkl. udgifter for brændstof.

Leasing eller købe?

Skal du lease eller købe en ny bil? Hvis du ønsker leasing kan du få kørt i en dyre bil for mindre penge. Desuden kan du også køre den nyeste bil med de nyeste teknologier i få år og skifte den ud. Reparationer bliver også dækket, når du leaser.

Når du køber en bil har du mulighed for at sælge bilen når du vil. Du er altså ikke bundet til en kontrakt. Desuden kan du ændre på bilen, som du ønsker. Du har også mulighed for at køre så meget du vil, uden at der er en grænse på, som der f.eks. er med leasing-biler. En Renault Talisman kan du f.eks. købe for 266.000 kr. og betale omkring 2600 kr. for hver måned.

Testkør bilerne

Det er altid en god idé at testkøre bilerne inden du køber. Det er f.eks. helt anderledes, hvordan koblingen og gearstangen er på mange biler og på denne måde kan du se, hvordan det føles at køre i bilen. Er der en bil, du bare føler dig helt tilpas og tryg i, så er det helt klart den, du bør vælge. F.eks. kan du testkøre en Renault Talisman hos Renault uden ventetid.

Vælg en bil

Når du har været igennem disse trin er det tid til at vælge en bil. Bliver det en Renault Talisman eller en helt anden bil? Det er helt op til dig.