Browse By

Casual Clothing – Til når Makeup og Stilletter Ikke er Sagen

afslappet-toej

Det er efterhånden almindeligt kendt, at vi kvinder ikke tager makeup i ansigtet for mændenes skyld. Det er noget vi gør, fordi vi elsker det selvtillidsboost der kommer af et kigge i spejlet. Det er fordi vi kan lide at fange den lækre fyrs blik, og drive ham fuldstændig vanvittig med vores smokey eyes og knaldrøde kjole. Vi ved hvad der virker, og vi tillader os at bruge det – der er ingen skam i at være en kvinde der hvad hvad hun kan lide, og hvordan hun får det. Når det er sagt, så er det ikke altid vi er i humør til makeup. For nogle bliver det hurtigt en vane, og hvis selvtilliden ikke er helt på toppen i dagligdagen bliver det hurtigt en krykke fremfor et værktøj. Det er vigtigt at kunne lade håret hænge løst og droppe kjolen til fordel for t-shirts og et par bukser. Husk på, at det handler om at have det godt – og der er ingen der nyder at rende rundt i stilletter eller lårstramme bukser hele tiden. Der er mange forskellige slags tøj til kvinder, så und dig selv at købe noget der er rart for dig uden bagtanker om funktion eller boost af egoet.

 

Planlæg Dine Casual Dage

Som travl karrierekvinde er det pæne tøj og timerne foran spejlet ikke bare for at booste selvtilliden, det  er en investering i mig selv og mit arbejde. Mænd tager blazeren med skulderpuder på, og et par nypudsede sko, og vi kvinder sørger for at finde den rigtige læbestift og kan udnytte makeuppens evne til at skjule trætheden op til deadlines. Det hele er et spil, og alle spiller med – en verden hvor vi ikke behøv gemme os bag maskiner ville da være vidunderlig, men spillereglerne er nu engang som de er, og det må vi acceptere. Den eneste måde jeg kan spinne helt ned og slappe godt af, er ved at planlægge mig ud af det. Jeg har bestemte dage i kalenderen, hvor jeg tvinger mig selv til at tage casual tøj på. Jeg planlægger så vidt muligt disse dage udenfor arbejdet, så jeg kan gå helt amok – nogle gange kommer jeg slet ikke ud af nattøjet! Jeg tillader mig at tage det mest behagelige tøj på jeg overhovedet kan finde i skabet, og gør absolut intet ved håret.

 

Accepter Hvad du Ser i Spejlet

I disse tider, hvor dårlig selvtillid og umulige idoler stormer frem, er det vigtigt at bruge lidt tid på at acceptere os selv. Jeg gemmer mig derfor ikke fra spejlet på de dage hvor jeg ikke gør noget ud af mig selv. Tværtimod sætter jeg et spejl på sofabordet, så jeg konstant kan se mig selv når jeg ser Sex and The City. Nogle gange kigger jeg endda i spejlet, fanger mit eget blik og blinker flirtende til mig selv. Det var svært i starten, men jo mere du ser dig selv – og specielt jo mere du ser dig selv smile – jo nemmere får du ved at acceptere hvordan den helt naturlige dig ser ud. Så brug dagene på at lave noget der gør dig glad, og sørg for du selv kan se det smil du får på læberne af det.