Browse By

3 spændende boggenrer du kan fordybe dig på din næste ferie

Hvis du synes det er svært at komme i gang med at læse en god bog, er det måske fordi du ikke ved, hvilken genrer du kan lide. Det er ikke alle genrer og temaer som passer til hver enkelt. Nogle foretrækker at historien er fiktiv, hvor andre kun vil læse bøger, som er baseret på virkelige hændelser. Her får du inspiration til, hvilken genre indenfor bøger, som du kan læse på din næste ferie.

Leonora christina skov – skønlitteratur og romaner

Denne danske forfatter, har skrevet mange anmelderroste bøger, herunder en selvbiografi. Leonora christina skov. I hendes biografi beskriver hun blandt andet hendes opvækst. Leonora christina skov har siden barnsben vidst, at hun gerne ville være forfatter, og det er med tiden blevet til mange bøger.

Den seneste bog, som Leonora christina skov hat udgivet, hedder, ’Hvis vi ikke taler om det’, og er en efterfølger til bogen ’Den der lever stille’. Bøgerne er blevet taget så godt i mod af læserne. Hvis du gerne vil vide mere om Leonora christina skov og hendes bøger, så kan du følge linket længere oppe i artiklen.

Drøm dig væk i eventyr verdenen

Der findes rigtigt mange bøger, som skal forestille alverdens slags eventyr. At læse eventyrbøger, kan både få fantasien godt i gang hos både børn og voksne. Når man læser eventyrbøger, så kan man selv skabe sin egen version af den verden, som bogen beskriver, hvilket er en fantastisk oplevelse. Du kender måske allerede mange eventyrfilm, som egentlig er baseret på bøger. Det kan faktisk være spændende at læse bøgerne dertil.

Oplev spændingen ved krimi romaner

Denne slags bøger kan være nervepirrende og enormt spændende. Mange af bøgerne er så spændende, at man næsten ikke kan lægge dem fra sig. Krimibøger kan for eksempel handle omkring kriminalsager og detektiv arbejde. Der sker ofte forbrydelser, hvor de derefter skal opklares. Indenfor denne verden, kan du finde mange spændende bøger, blandt andet fra verdenskendte Skandinaviske forfattere.

Bøger er fantastiske, fordi man selv skaber en verden ud fra en beskrivelse. Læsning er desuden utrolig godt for hjernen.